Izbornik

Otvoren prvi i jedini regionalni holistički centar estetske ginekologije

Sv. Katarina je prvi i jedini regionalni holistički centar estetske ginekologije koji uključuje funkcionalnu i estetsku komponentu intimnog zdravlja žena.

Vođeni statističkim podacima o susretanju pacijentica s nekim vidom problema intimnog područja te njihovim potrebama koje mogu utjecati na poboljšanje kvalitete života predstavljamo novu uslugu unutar našeg Centra za žensko zdravlje – Estetsku ginekologiju, a unutar koje pružamo niz kirurških i nekirurških usluga.

Naš Marko Kisić, dr. med., specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine je pionir estetske ginekologije u Hrvatskoj koji se bavi uslugama iz širokog područja ginekologije i opstreticije, od redovitog ginekološkog pregleda, kontrole trudnoće, obrade neplodnosti pa do širokog spektra ginekoloških operativnih zahvata i estetskih korekcija intimnog područja kod žena.

U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina koristimo Neauvia Sectum inovativni uređaj za neinvazivnu tehnologiju, a posebno ističemo radiofrekvenciju koja je zlatni standard pomlađivanja zatezanjem i obnavljanjem tkiva intimne regije koja radi na principu skraćivanja kolagenskih vlakana te stvaranja novog kolagena i elastina.

Pomlađivanje i korekcija tkiva intimne regije više nije tabu tema više nije tabu tema, saznajte više o estetskoj ginekologiji!

Javite nam se s povjerenjem i dogovorite svoj termin na e-mail: info@svkatarina.hr ili broj telefona 01 2867 400.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba