Izbornik
Centri izvrsnosti -> Žensko zdravlje -> Estetska ginekologija

Estetska ginekologija

Specijalna bolnica Sv. Katarina je prvi i jedini regionalni holistički centar estetske ginekologije koji uključuje i funkcionalnu i estetsku komponentu intimnog zdravlja žena.

Prema zadnjim istraživanjima čak 85% žena se susreće s nekim vidom problema intimnog područja (estetski i funkcionalno), a tek svaka četvrta žena potraži stručnu pomoć koja značajno može utjecati na poboljšanje kvalitete života i samopouzdanja.

Vođeni tim podacima i potrebama naših pacijentica prvi u regiji pružamo usluge iz područja estetske ginekologije, a naš Marko Kisić, dr. med., specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine je pionir estetske ginekologije u Hrvatskoj koji se bavi uslugama iz širokog područja ginekologije i opstreticije, od redovitog ginekološkog pregleda, kontrole trudnoće, obrade neplodnosti pa do širokog spektra ginekoloških operativnih zahvata i estetskih korekcija intimnog područja kod žena.

U Centru za žensko zdravlje Specijalne bolnice Sv. Katarina pružamo niz kirurških i nekirurških usluga u sklopu estetske ginekologije:

NEKIRURŠKE METODE

KIRURŠKE METODE

Radiofrekvencija je zlatni standard pomlađivanja zatezanjem i obnavljanjem tkiva intimne regije koja radi na principu skraćivanja kolagenskih vlakana te stvaranja novog kolagena i elastina. Koristi se za područja vulve (vanjskog spolovila) i vagine (unutrašnjeg spolovila) i djeluje na sljedeća stanja: atrofija vulve, suhoća rodnice, stresna inkontinencija te atrofija vaginalne stijenke.

U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina koristimo Neauvia Sectum inovativni uređaj za neinvazivnu tehnologiju koja djeluje na uspostavljanju ravnoteže metabolizma stanica i zatezanju vaginalnog tkiva, čime direktno pridonosi smanjenju urinarne inkontinecije, oblikovanju stidnih usana, zatezanju i suženju vaginalnog kanala te poboljšanju seksualnog zadovoljstva.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba