Izbornik

Predstavljamo Centar za urologiju u Sv. Katarini

Specijalna bolnica Sv. Katarina odgovorila je na nove zahtjeve pacijenata pokretanjem novog Centra za urologiju.

U skladu s našom predanošću pružanju vrhunske zdravstvene skrbi i neprekidnom težnjom za unapređenjem, predstavljamo naš novi Centar za urologiju u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Urološke tegobe predstavljaju složen spektar zdravstvenih izazova, a naša misija je pružiti sveobuhvatnu, individualiziranu i visokokvalitetnu skrb svakom pacijentu.

Naš Centar za urologiju vodi Sven Nikles, dr. med., specijalist urolog, stručnjak s bogatim iskustvom i predanim pristupom. Sastavni dio našeg pristupa je kontinuirano ulaganje u suvremenu medicinsku tehnologiju i obuku našeg medicinskog osoblja kako bismo osigurali najnovije i najučinkovitije metode liječenja.

U našem Centru za urologiju, osim pružanja vrhunske zdravstvene skrbi, ističemo važnost podizanja svijesti o raku prostate i educiranja muškaraca o rizičnim faktorima i simptomima. Redoviti pregledi su ključni, posebice za muškarce iznad 40 godina, jer karcinom prostate često ne daje simptome u ranim fazama.

Svojim pacijentima pružamo širok spektar usluga, preventivne urološke preglede i brojne dijagnostičke postupke, kao i adekvatno liječenje urogenitalnih bolesti, uključujući i kirurške zahvate. Naš tim stručnjaka posvećen je vašem zdravlju i dobrobiti, pružajući individualiziran pristup koji se temelji na najnovijim medicinskim spoznajama i najboljoj praksi.

Javite nam se s povjerenjem na broj tel.: 01 2867 400 ili putem e-maila: info@svkatarina.hr

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba