Izbornik

Predstavljamo dr. sc. Borisa Bumbera, dr. med.

Dr. sc. Boris Bumber, dr.med., specijalist otorinolaringolog, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata pridružuje se timu Sv. Katarine

Dr. sc. Boris Bumber, dr. med., specijalist otorinolaringolog, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata diplomirao je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2005. godine.

Godine 2016. položio je subspecijalistički ispit iz plastične kirurgije glave i vrata.

Vanjski je suradnik na integriranom dodiplomskom i diplomskom studiju medicine na Katedri za otorinolaringologiju s audiologijom i fonijatrijom te Vijeću predmeta Temelji liječničkog umijeća Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

U zadnjih 10 godina napravio je preko 2000 operativnih zahvata u općoj i lokalnoj anesteziji te ima dugogodišnje iskustvo u operacijama vrata, poglavito štitnjače i paratiroidnih žlijezda te dječje kirurgije tonzila i adenoidnih vegetacija. Također, ima veliko iskustvo u operacijama kožnih promjena na glavi i vratu u lokalnoj i općoj anesteziji uz široku primjenu lokalnih kožnih režnjeva.

Područje rada dr. sc. Borisa Bumbera u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina je kirurgija štitnjače.

Više pročitajte na: Dr. sc. Boris Bumber, dr.med., specijalist otorinolaringolog, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba
Dogovorite pregled