Izbornik

Predstavljamo prim. dr. sc. Dražena Perkova

Prim. dr. sc. Dražen Perkov pridružuje se timu Centra za radiologiju i dijagnostiku Specijalne bolnice Sv. Katarina

Prim. dr. sc. Dražen Perkov je specijalist radiologije, vaskularni radiolog, subspecijalist intervencijske radiologije. Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1999. godine, završio je užu specijalizaciju iz intervencijske radiologije 2012. godine.

Predavač je na mnogim poslijediplomskim studijima Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Pohađao je više edukacija održanih na klinikama i institutima u inozemstvu. Bio je aktivni sudionik međunarodnih i domaćih kongresa na kojima je održao preko 50 predavanja. Aktivno je sudjelovao u znanstvenim projektima i kliničkim ispitivanjima.

Njegovi osobni interesi u intervencijskoj radiologiji i endovaskularnim terapijama su arterijske intervencije, aortne intervencije, venske intervencije, renalne intervencije, embolizacija i renalna denervacija (RDN). Također, njegov profesionalni interes je vaskularna radiologija i različite metode snimanja krvnih žila (UZV, Doppler, CT angiografija, MR angiografija).

Više pročitajte na: Prim. dr. sc. Dražen Perkov, dr. med., specijalist radiologije, vaskularni radiolog, subspecijalist intervencijske radiologije

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba