Izbornik

Predstavljamo prim. doc. dr. sc. Vide Bilića, dr. med.

Prim. doc. dr. sc. Vide Bilić, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije pridružuje se timu Sv. Katarine

Doc. dr. sc. Vide Bilić završio je medicinu na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Potom je specijalizirao opću kirurgiju, a zatim završio specijalizaciju iz ortopedije i traumatologije te subspecijalizirao traumatologiju. Aktivno se bavi kirurgijom kralježnice već 12 godina, a trenutno je pročelnik Zavoda za kirurgiju kralježnice Klinike za traumatologiju u KBC „Sestre milosrdnice“, Zagreb, Hrvatska.

Tijekom svoje karijere uvelike se usredotočio na liječenje svih vrsta trauma kralježnice, degenerativnih bolesti kralježnice, deformiteta kralježnice u odrasloj dobi, terapije za ublažavanje boli, kao i na tumore kralježnice. Posljednjih nekoliko godina posebno je bio aktivan u izvođenju revizijskih zahvata i rehabilitacije nakon operacije kralježnice koja daje brze rezultate, gdje je uspio postići jako velik uspjeh.

Sudjelovao je i organizirao mnoge kongrese, a posebno je prepoznat kao edukator na regionalnim tečajevima. Zanima ga primjena novih tehnika i tehnologija, poput navigacije i endoskopije kralježnice. Objavio je nekoliko članaka i poglavlja u knjigama iz područja kirurgije kralježnice. Aktivan je član nekoliko društava za kralježnicu.

Više pročitajte na: Prim. doc. dr. sc. Vide Bilić, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba