Izbornik
Tim stručnjaka -> Doc. dr. sc. Mislav Rakić, dr. med.

Doc. dr. sc. Mislav Rakić, dr. med.

specijalist opće kirurgije i subspecijalist abdominalne i onkološke kirurgije

Doc. dr. sc. Mislav Rakić, dr. med., specijalist opće kirurgije i subspecijalist abdominalne i onkološke kirurgije završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu 2003. godine. Na istom fakultetu završio je poslijediplomski Doktorski studij te je 2019. godine stekao akademski stupanj doktor medicinskih znanosti. Od 2006. godine radi u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje vodi Odjel hepatobilijarne kirurgije. Uz specijalizaciju iz Opće kirurgije koju je završio 2010. godine, završio je i subspecijalizacije iz Abdominalne kirurgije 2014. godine te iz Kirurške onkologije 2021.godine. Od 2006. godine radi u Hrvatskom nogometnom savezu kao liječnik u 21 nogometnoj reprezentaciji tijekom čega je i završio UEFA-in FDEP (football doctor education programme).

U više navrata boravio je u prestižnim inozemnim centrima (Cleveland Clinic - Abu Dhabi, VMA Sofija, IRCAD Strasbourg) na stručnom poslijediplomskom usavršavanju iz minimalno invazivne hepatobilijarne kirurgije.

Autor je većeg broja znanstvenih i stručnih radova u međunarodno citiranim časopisima te poglavlja u Sveučilišnim udžbenicima i stručnim monografijama. Recenzent je za više prestižnih inozemnih i domaćih časopisa. Pozvani je predavač i suorganizator većeg broja domaćih i međunarodnih stručnih skupova. Član je domaćih i međunarodnih stručnih društava iz područja abdominalne te hepatobilijarne kirurgije.

Tijekom dosadašnjeg kirurškog rada izveo je više od 4000 abdominalnih operacija, od hernioplastika, laparoskopskih kolecistektomija, proktoloških procedura do onkoloških kolorektalnih i hepatobilijarnih operacija.

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba