Izbornik
Tim stručnjaka -> Dr. sc. Marin Lozić

Dr. sc. Marin Lozić

anesteziolog, uži specijalist intenzivne medicine

Dr. sc. Marin Lozić se od rujna 2018.godine pridružuje Specijalnoj bolnici Sv. Katarina kao neuroanesteziolog te ekspert iz područja liječenja akutne i kronične boli.

Nakon završenog studija medicine na Medicinskom fakultetu u Splitu 2006.g. te uspješno položenog stručnog ispita 2008.godine započinje specijalizaciju iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja u Zagrebu na Klinici za anestezologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje kirurških bolesnika KBC Zagreb. 2013. godine postaje specijalistom anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja te započinje sa radom na Klinici za anesteziologiju i intenzivno liječenje neurokirurških bolesnika gdje i danas radi. Stalni je član tima za provođenje neurokiruških operacija u budnom stanju tzv. budnih kraniotomija od 2014. godine te je stalni član i suradnik Klinike za stomatologiju Stomatološkog fakulteta u Zagrebu za sigurno izvođenje stomatoloških zahvata u Jednodnevnoj kirugiji za nekooperabilne bolesnike od 2017. godine. Također od 2015. godine radi kontinuirano u Ambulanti za suzbijanje akutne i kronične boli KBC Zagreb. 

Trenutno je u završnoj fazi izrade doktorke disertacije pod nazivom „Međudjelovanje lidokaina, pentadekapeptida BPC 157 i analoga sustava dušikova monoksida u štakorskom modelu regionalne anestezije“.

Član je Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog društva za anesteziologiju i intenzivno liječenje te Hrvatskog društva za liječenje boli. Koautor je više znanstvenih i stručnih radova iz područja anesteziologije te sudionik i predavač na više domaćih i međunarodnih kongresa i tečajeva.

Polaganjem stručnog ispita od travnja 2019. godine stječe užu specijalnost iz područja intenzivne medicine.
Najdoktor recenzije pogledajte na: Dr. sc. Marin Lozić

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Ambulanta za liječenje boli

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba