Izbornik
Tim stručnjaka -> Marko Kisić, dr. med.

Marko Kisić, dr. med.

specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine

2006. godine završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te nakon završetka pripravničkog staža, zapošljava se u Petrovoj bolnici gdje dovršava specijalizaciju iz područja ginekologije i porodništva, kao i subspecijalizaciju. U međuvremenu upisuje i poslijediplomski doktorski studij “Biomedicina i zdravstvo” pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, kao i poslijediplomski studij iz Managementa u javnom zdravstvu (LMHS). Usavršavao se u više svjetskih centara kod vrhunskih stručnjaka i to u SAD-u i Velikoj Britaniji u kojoj je neko vrijeme bio i zaposlen.

Dr. Kisić se bavi uslugama iz širokog područja ginekologije i opstreticije, od redovitog ginekološkog pregleda, kontrole trudnoće, obrade neplodnosti pa do širokog spektra ginekoloških operativnih zahvata i estetskih korekcija intimnog područja kod žena. Jedan je od pionira estetske ginekologije u Hrvatskoj, a poseban interes ima i za minimalno invazivnu, endoskopsku kirurgiju.

Sudjelovao je na brojnim svjetskim i hrvatskim kongresima kao slušač, ali i kao pozvani predavač na hrvatskom i engleskom jeziku, a također je autor i koautor više znanstvenih radova objavljenih u eminentnim znanstvenim časopisima.

Svestrani liječnik koji voli putovanja, od malih nogu bavi se sportom. Poluprofesionalno se bavio tenisom, natjecateljski plivanjem, a osim tenisa i plivanja, obožava skijanje, jedrenje, trčanje, košarku te se i danas rekreativno bavi sportom. Tečno govori engleski, a služi se aktivno i njemačkim jezikom.

Specijalnoj bolnici Sv. Katarina pridružuje se u prosincu 2021

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Testimonial - Darija Šimon
Darija Šimon
Laparotomijska supracervikalna histerektomija s obostranom salpingektomijom (Odstranjenje maternice i jajovoda obostrano uz ostavljanje vrata maternice i jajnika)

„Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam saznala preko društvenih mreža. Informirala sam se o navedenom jer sam htjela drugačiji pristup, s obzirom na nizak prag tolerancije na bol. Htjela sam ljudski pristup, da se osjećam dostojanstveno kao pacijent i da ne trpim više od one boli koju moram pretrpjeti. Također sam vidjela i odlične recenzije, što mi je ulilo povjerenje u Bolnicu i liječnika. Ovakav pristup prema pacijentu je nešto posebno, od cijelog medicinskog tima do velike brzine obrade nalaza i pretraga te iznimno brzog termina zahvata, nema liste čekanja i neizvjesnosti. Najviše me oduševila susretljivost dr. Kisića, način na koji mi je objasnio zašto mi je ovaj zahvat potreban te kako ću se osjećati nakon njega je izrazito stručan. Također, dr. Kisić mi je bio dostupan u svakom trenutku za sva moja pitanja i nedoumice. Sam zahvat je jako dobro prošao, nemam više uopće simptome koje sam imala prije izvedenog zahvata. Svakako bih pohvalila i medicinske sestre na odjelu, već dugo se nisam susrela s takvom stručnošću i prije svega ljudskim pristupom prema pacijentu. Svim ženama mogu preporučiti pregled, kao i obavljanje zahvata kod dr. Kisića u Sv. Katarini.“

Kod pacijentice je rađeno odstranjenje maternice i jajovoda obostrano uz ostavljanje vrata maternice i jajnika, a zahvat je izveo Marko Kisić, dr. med., specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine.

Više
Estetska ginekologija u Sv. Katarini
Centar za žensko zdravlje u Sv. Katarini

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba