Izbornik
Tim stručnjaka -> Marko Kisić, dr. med.

Marko Kisić, dr. med.

specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine

2006. godine završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te nakon završetka pripravničkog staža, zapošljava se u Petrovoj bolnici gdje dovršava specijalizaciju iz područja ginekologije i porodništva, kao i subspecijalizaciju. U međuvremenu upisuje i poslijediplomski doktorski studij “Biomedicina i zdravstvo” pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, kao i poslijediplomski studij iz Managementa u javnom zdravstvu (LMHS). Usavršavao se u više svjetskih centara kod vrhunskih stručnjaka i to u SAD-u i Velikoj Britaniji u kojoj je neko vrijeme bio i zaposlen.

Dr. Kisić se bavi uslugama iz širokog područja ginekologije i opstreticije, od redovitog ginekološkog pregleda, kontrole trudnoće, obrade neplodnosti pa do širokog spektra ginekoloških operativnih zahvata i estetskih korekcija intimnog područja kod žena. Jedan je od pionira estetske ginekologije u Hrvatskoj, a poseban interes ima i za minimalno invazivnu, endoskopsku kirurgiju.

Sudjelovao je na brojnim svjetskim i hrvatskim kongresima kao slušač, ali i kao pozvani predavač na hrvatskom i engleskom jeziku, a također je autor i koautor više znanstvenih radova objavljenih u eminentnim znanstvenim časopisima.

Svestrani liječnik koji voli putovanja, od malih nogu bavi se sportom. Poluprofesionalno se bavio tenisom, natjecateljski plivanjem, a osim tenisa i plivanja, obožava skijanje, jedrenje, trčanje, košarku te se i danas rekreativno bavi sportom. Tečno govori engleski, a služi se aktivno i njemačkim jezikom.

Specijalnoj bolnici Sv. Katarina pridružuje se u prosincu 2021

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Estetska ginekologija u Sv. Katarini
Centar za žensko zdravlje u Sv. Katarini

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba