Riješite se urinarne inkontinencije potpuno bezbolno i brzo

Urinarna inkontinencija čest je problem koji mnogima stvara nelagodu. Manifestira se povremenim otjecanjem urina kod kihanja, kašlja ili fizičkog napora.

Stresnu urinarnu inkontinenciju važno je osvijestiti jer se na nju može utjecati i može je se riješiti. Ako ona utječe na kvalitetu vašeg života i obavljanje svakodnevnih aktivnosti, potrebno je posjetiti liječnika.

Kada dolazi do stresne urinarne inkontinencije?

Do stresne urinarne inkontinencije kod žena najčešće dolazi nakon vaginalnog poroda te sa godinama uslijed ulaska žene u peri/post menopauzu, a sve uslijed promijenjenih anatomskih odnosa struktura dna zdjelice i slabljenja vezivnog tkiva. Temeljitom procjenom i pregledom liječnika može se točno odrediti o kojem stupnju i vrsti inkontinencije se radi te vam se sukladno tome može i najadekvatnije pomoći.

Liječenje

U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina koristimo inovativan i najmoderniji uređaj za radiofrekvenciju kojom utječemo na potrebne strukture intimnog područja kako bi se povratila uredna funkcija mokrenja. Radiofrekvencija je najučinkovitija kod blažeg i srednjeg stupnja stresne urinarne inkontinencije te se radi neinvazivnoj i kompletno bezbolnoj metodi.

Nema razloga narušavati kvalitetu života zbog nelagode i odgađati posjet liječniku. Napravite prvi korak i naručite se s povjerenjem.

Pošaljite poruku: