Izbornik
Tim stručnjaka -> Vilim Molnar, dr. med.

Vilim Molnar, dr. med.

specijalizant ortopedije i traumatologije

Dr. Molnar je specijalizant ortopedije i traumatologije u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zagrebu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2019. godine. Za vrijeme studiranja, nagrađen je Rektorovom nagradom za individualni znanstveni rad u akademskoj godini 2018./2019. Trenutno pohađa poslijediplomski doktorski studij na Medicinskom fakultetu u Osijeku te radi doktorat u sklopu europskog istraživačkog projekta iz područja istraživanja, razvoja i inovacija (IRI) pod nazivom „Klinička i molekularna fenotipizacija osteoartritisa: personalizirani pristup dijagnostici i liječenju“, gdje istražuje učinke metoda regenerativne medicine u liječenju osteoartritisa koljena.

Autor je više od 30 znanstvenih radova objavljenih u međunarodno indeksiranim časopisima, pretežito iz područja ortopedije i osteoartritisa, a trenutno broji više od 700 citata.

Aktivno je sudjelovao na mnogo domaćih i međunarodnih konferencija iz područja ortopedije te je bio član organizacijskog odbora SEEFORT (South East European Forum on Orthopaedics and Traumatology) 2023. godine. Dr. Molnar je član Hrvatskog ortopedskog društva i predsjednik Sekcije mladih liječnika Hrvatskog ortopedskog društva. Također, član je i Hrvatskog traumatološkog društva.

Iako u sklopu specijalizacije iz ortopedije i traumatologije provodi edukaciju iz svih segmenata specijalizacije, njegova područja interesa su liječenje ozljeda i degenerativnih stanja kuka i koljena, uključujući operacijsko, ali i konzervativno liječenje poput metoda regenerativne medicine, tj. ortobiologije.

Osim u kliničkim i znanstvenim aktivnostima, oduvijek je bio aktivan i u sportu. Ponosan je vlasnik crnog pojasa u karateu u kojem je osvojio velik broj medalja na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

2023. godine izabran je za „Najdoktora“ te se nalazi na popisu najboljih liječnika u Hrvatskoj prema glasovima pacijenata.

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba