Izbornik
Tim stručnjaka -> Vilim Molnar, dr. med.

Vilim Molnar, dr. med.

specijalizant ortopedije i traumatologije

Vilim Molnar doktor je medicine zaposlen u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina u Zaboku i Zagrebu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u srpnju 2019. godine. Za vrijeme studiranja, sudjelovao je u brojnim izvannastavnim aktivnostima. Bio je jedan od voditelja Studentske sekcije za ortopediju i traumatologiju s kojom je organizirao mnoge radionice, seminare i predavanja za studente medicine, kineziologije i fizioterapije. Tako je također stekao i iskustva timskog rada, ali i iskustva predavanja i aktivnog  sudjelovanja na međunarodnim znanstvenim skupovima. Bio je demonstrator iz predmeta kirurgije na Klinici za kirurgiju KBC-a Zagreb, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom studija bavio se i kliničkim te znanstvenim radom.

Volontirao je na Zavodu za ortopediju, KB Sveti Duh te provodio istraživanje pod nazivom „Kateterizacija adrenalnih vena u dijagnostičkoj obradi primarnog aldosteronizma“ na Zavodu za endokrinologiju, Klinike za unutrašnje bolesti KBC-a Zagreb. Za svoju znanstvenu aktivnost nagrađen je Rektorovom nagradom za individualni znanstveni rad u akademskoj godini 2018./2019. Aktivno je sudjelovao na mnogo domaćih i međunarodnih konferencija te je bio član organizacijskog odbora ISABS konferencije 2019. koja je okupila 4 dobitnika Nobelove nagrade.

Njegova područja interesa su ortopedija, sportska te personalizirana medicina te je objavio radove u časopisima indeksiranim u najznačajnijim znanstvenim bazama (CC). Po završetku fakulteta, dr. Molnar upisuje Poslijediplomski doktorski studij biomedicina i zdravstvo Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku. Osim u akademskim aktivnostima, oduvijek je bio aktivan i u sportu. Ponosan je vlasnik crnog pojasa u karateu u kojem je osvojio velik broj medalja na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba