Izbornik
Tim stručnjaka -> Doc. prim. dr. sc. Tomislav Pavlović, dr. med.

Doc. prim. dr. sc. Tomislav Pavlović, dr. med.

specijalist radiologije, subspecijalist ultrazvuka, voditelj specijalističko-konzlijarne djelatnosti

Doc. prim. dr. sc. Tomislav Pavlović od siječnja 2018 pridružuje se Specijalnoj bolnici Sv. Katarina kao ekspert za područje abdominalne radiologije.

Nakon diplome Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, završava specijalizaciju iz radiologije. Nakon specijalizacije odlazi na usavršavanje u SAD, Cleveland Clinic, Ohio, iz područja abdominalne radiologije. Nakon specijalizacije zapošljava se u Kliničkoj bolnici „Sveti Duh“ u Zagrebu gdje je obnašao dužnosti zamjenika pročelnika Zavoda za radiologiju KB „Sveti Duh“ i voditelja Odjela za lokomotorni sustav, bolesti dojke i vaskularni sustav.

Završio je subspecijalizaciju iz ultrazvuka. Od 2017. asistent je u Katedri za biofiziku i radiologiju Medicinskog fakulteta Osijek Sveučilišta J.J.Strossmayera u Osijeku.  Poslijediplomski doktorski studij Biomedicina i zdravstvo upisao je 2015.godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta J.J.Strossmayera u Osijeku, u prosincu 2020. godine obranio je doktorsku disertaciju pod nazivom “Promjene promjera žučnih vodova nakon laparoskopske kolecistektomije: prospektivna studija magnetskorezonantnom kolangiografijom”. U siječnju 2021. Ministarstvo zdravstva mu je priznalo naziv primarijus, a u studenom 2022. godine izabran je u znanstveno - nastavno zvanje naslovnog docenta. 

Član je Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog društva radiologa, Europskog društva radiologije, Hrvatskog društva za ultrazvuk u medicini i biologiji.

Autor je 18 znanstvenih radova iz područja radiologije , od toga je 5 u citirano u WOS bazi, predavač na 4 tečaja trajnog usavršavanja liječnika I kategorije, ima više od 50 priopćenja na domaćim i međunarodnim kongresima.

Najdoktor recenzije pogledajte na: Doc. prim. dr. sc. Tomislav Pavlović

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Uspješni rezultati liječenja fistule uzrokovane Crohnovom bolešću - Dnevnik HRT-a
Liječenje Post Covid-19 sindroma
Liječnici naše bolnice u emisiji U ordinaciji govore o Post COVID-19 sindromu
Sistematski pregled prvi je korak u očuvanju zdravlja

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba