Izbornik
Tim stručnjaka -> Stefan Dimov, dr. med. univ. spec.

Stefan Dimov, dr. med. univ. spec.

specijalist abdominalne/digestivne kirurgije

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Bugarskoj 2010. godine. Završio je specijalistički poslijediplomski studij iz Abdominalne/digestivne kirurgije na Sveučilištu u Rijeci 2020. godine te je te iste godine završio i specijalizaciju iz abdominalne/digestivne kirurgije na KBC-u Zagreb tijekom koje je izveo najveći broj operativnih zahvata u sklopu Jednodnevne kirurgije – operacije hernija, proktološke kazuistike, pilonidalnih sinusa, analnih fisura. Također, specijalizaciju je odradio po Međunarodnom dogovoru u suradnji Ministarstva Zdravstva Republike Sjeverne Makedonije i Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Uže područje rada su mu proktologija, jednodnevna i minimalno invazivna kirurgija, laparoskopija, hernije prednjeg trbušnjeg zida, onkološka kirurgija, kolorektalni karcinom te bilijarna kirurgija.

Uz materinji makedonski jezik, aktivni je govornik hrvatskog, engleskog i bugarskog jezika.

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Testimonial - Ivica Katić
Ivica Katić
Laparoskopska kolecistektomija – laparoskopsko odstranjenje žučnog mjehura

Svake godine radim UZV abdomena, a kada su mi otkrili kamenac na žuči, ispočetka tome nisam pridavao preveliki značaj. Nakon razgovora s doktorom u jednoj drugoj zdravstvenoj instituciji u Zagrebu, ipak sam se odlučio na još jedne konzultacije i tako sam došao do Stefana Dimova, dr. med. univ. spec., specijalist abdominalne/digestivne kirurgije. Dr. Dimov mi je sve detaljno objasnio: što je žuč, koje su mi opcije, što može poći po zlu, sam tijek operacije itd. Nakon tog razgovora shvatio sam da nemam što više čekati, nego to riješiti. Nisam puno dvojio i odmah sam dogovorio operaciju. Zašto sam odabrao operaciju napraviti baš u Sv. Katarini? Razlozi su preoperativni i postoperativni. Pretpostavljao sam kako bi sve to moglo izgledati, ali na kraju je ispalo i bolje nego što sam očekivao. Cjelokupno medicinsko osoblje bilo je više nego ljubazno, stalno su bilo kod mene i pitali trebam li što, kako se osjećam, rekli da ih zovem za svaku sitnicu... Zahvat je protekao savršeno. U petak ujutro sam operiran, a u subotu ujutro već sam izašao van. Uz savjete dr. Dimova, oporavak ide odlično. Još jednom bih se htio zahvaliti svima, svom medicinskom osoblju, ali ipak posebnu zahvalu moram uputiti anesteziolozima koji se brinuli o meni tijekom operacije. Za kraj, moja poruka svima je da zdravlje nema cijenu i zato moja iskrena preporuka za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.

Kod pacijenta je rađena laparoskopska kolecistektomija – laparoskopsko odstranjenje žučnog mjehura, a zahvat je izveo Stefan Dimov, dr. med. univ. spec., specijalist abdominalne/digestivne kirurgije.

Više
Uspješni rezultati liječenja fistule uzrokovane Crohnovom bolešću - Dnevnik HRT-a

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba