Smanjujući dozu zračenja, povećavajući brzinu i preciznost, ovaj uređaj postavlja nove standarde u medicinskoj skrbi.

U današnjem svijetu medicine, tehnologija igra ključnu ulogu u pružanju brige i liječenja. Kad je u pitanju dijagnostika, napredak je nezaustavljiv, a jedna od najimpresivnijih inovacija je kompjutorizirana tomografija (CT). Sada, s našim najnovijim uređajem SOMATOM Siemens Healthineers - Pro.Pulse CT, ulazimo u eru sigurnijeg i preciznijeg snimanja.

Uz CT do detaljnog uvida u vaše tijelo

CT omogućuje precizne trodimenzionalne slike unutrašnjih struktura tijela, pružajući liječnicima dublji uvid u organe, kosti, krvne žile i meka tkiva. To ne samo da pomaže u dijagnosticiranju bolesti i praćenju zdravstvenog stanja, već omogućuje i planiranje kirurških zahvata.

Naša bolnica opremljena je vrhunskim CT uređajem koji omogućuje snimanje gotovo svih dijelova tijela s nevjerojatnom preciznošću. Ovaj uređaj je ključan za naš medicinski tim, omogućujući nam da pružimo sveobuhvatne informacije potrebne za pravilno liječenje i skrb o našim pacijentima.

Sigurnost pacijenta naš je prioritet 

Sigurnost pacijenata je naš primarni prioritet. Zato smo posebno ponosni na činjenicu da je naš Pro.Pulse CT uređaj jedan od najsigurnijih na tržištu. Smanjenje doze zračenja jedan je od ključnih elemenata naše tehnologije, čime osiguravamo da pacijenti dobiju najbolju moguću skrb.

CT dostupan u Sv. Katarini je aparat jedinstven u Hrvatskoj jer ima mogućnost korištenja DE virtual Non Contrast funkcije uz pomoć koje smanjuje dozu zračenja za dodatnih 50% za određena snimanja. Ovakva ušteda doze koju prima pacijent je prvenstveno jako izražena kod pretrage pluća, abdomena i  zdjelice, gdje se koristi takozvani višefazni protokol snimanja.

Ulaganje u inovacije je od presudne važnosti za sigurnost i dobrobit naših pacijenata 

Pro.Pulse CT predstavlja vrhunac tehnoloških dostignuća. S dvostrukim izvorom rendgenskih cijevi i detektora, ovaj uređaj postiže nevjerojatnu brzinu i preciznost. Dual Source tehnologija omogućuje nam zamrzavanje struktura srca i krvnih žila koje se brzo kreću, što ga čini idealnim za procjenu kardiovaskularnih bolesti.

S brzinom rotacije cijevi od samo 0,3 sekunde i 256-kanalnim sustavom za rekonstrukciju, uređaj SOMATOM Siemens Healthineers - Pro.Pulse CT postavlja nove standarde u medicinskoj dijagnostici. myExam Companion, pokretan umjetnom inteligencijom, osigurava da svako skeniranje bude prilagođeno specifičnim potrebama pacijenta, osiguravajući najpreciznije rezultate bez nepotrebnog gubitka vremena.

Zaključak

Najmoderniji CT uređaj dostupan u Sv. Katarini donosi revoluciju u dijagnostici. Smanjujući dozu zračenja, povećavajući brzinu i preciznost, ovaj uređaj postavlja nove standarde u medicinskoj skrbi. Pro.Pulse CT predstavlja budućnost dijagnostičke medicine, pružajući najbolju moguću skrb našim pacijentima.

Saznajte više o vrhunskom CT uređaju koji je optimiziran za detaljno snimanje potrebnih segmenata na poveznici.

Javite se s povjerenjem u naš Centar za radiologiju gdje vas očekuje  naše stručno i educirano osoblje kako bi vam pružila vrhunsku uslugu. Osigurajte najbolje za sebe i svoje tijelo i dogovorite svoj termin već danas.

Pošaljite poruku: