Izbornik
Tim stručnjaka -> Dario Jelić, dr. med.

Dario Jelić, dr. med.

specijalist interne medicine, uži specijalist kardiologije

Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2009. godine, odradio je  obavezan pripravnički staž je odradio u Općoj bolnici Ogulin. Specijalizaciju iz interne medicine je završio u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu 2015. godine. Položio je 2016. godine tečaj I.kategorije, „Ultrazvuk krvnih žila“, u KB Dubrava. Užu specijalizaciju iz kardiologije je završio u Klinici za bolesti srca i krvnih žila, KBC Sestre milosrdnice, Zagreb, 2021.godine. Položio je tečaj iz ehokardiografije u KBC Sestre milosrdnice, Zagreb.

Kliničko iskustvo je stekao kao internist u odjelu Interne medicine Općoj bolnici Ogulin, potom kao internist i kardiolog u Odjelu za kardiologiju s koronarnom jedinicom Opće bolnice Karlovac gdje se svakodnevno bavi raznolikom problematikom kardioloških bolesnika, od aritmija, akutnog i kroničnog koronarnog  sindroma do srčanog popuštanja.

U ambulantnom radu obavlja djelatnosti u okviru internističke ambulante, kardiološke ambulante, ehokardiografske ambulante, kompletne neinvazivne kardiološke obrade te ambulante za UZV krvnih žila.

Kontinuirano se educira sudjelovanjem na brojnim stručnim sastancima i kongresima u zemlji i inozemstvu.

Profesionalni interesi: ehokardiografija, aritmologija, farmakologija u kardiologiji, preventivna medicina, angiologija, zatajivanje srca, sportska kardiologija.

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Testimonial - Marija Bajt
Marija Bajt
Ugradnja totalne endoproteze kuka i liječenje u kardiološkoj ambulanti

„Tijekom prošlih godina imala sam smanjenu pokretljivost noge i bolove u kuku. Jedino rješenje je bila operacija kuka. Došla sam u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina na pregled kod dr. Trpimira Vrdoljaka, specijalist ortopedije. Za nepunih mjesec dana sam operirana. Dr. Vrdoljak je jedan od rijetkih liječnika koji operaciju kuka izvodi prednjim pristupom. Takvim načinom ne dolazi do oštećenja bedrenog mišića i oporavak je vrlo brz. Ožiljak mi je jedva vidljiv. Uz novi kuk dobila sam i dvije štake koje sam vrlo brzo odbacila. Nakon tri mjeseca od operacije, vratila sam se uobičajenom ali i kvalitetnijem životu. Nemam nikakvih bolova.

Veliko hvala i dr. Jeliću, dr. med. specijalist interne medicine, uži specijalist kardiologije, čiji sam trenutno pacijent jer su mi otkrili aritmiju srca koja mi do tada nije bila dijagnosticirana. Redovito dolazim na kardiološke kontrole gdje dr. Jelić s punom pažnjom i predanošću objašnjava svaki korak i detalj mog zdravstvenog stanja.

Moram zahvaliti prof. Primorcu i medicinskim sestrama koje rade strpljivo i požrtvovno jer dok ste u Sv. Katarini imate osjećaj da ste im vi jedina briga u životu. Drago mi je da moja domovina Hrvatska ima takvu bolnicu. Zahvalna svima! “

Pacijentica Daria Jelića, dr. med., specijalist interne medicine, uži specijalist kardiologije. Kod pacijentice je rađena ugradnja potpune endoproteze kuka, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

Na fotografiji s Dariom Jelićem, dr. med., specijalist interne medicine, uži specijalist kardiologije.

Više
Važnost uloge stručnjaka iz Centra za pretilost Sv. Katarine u procesu mršavljenja
Centar za liječenje pretilosti u Sv. Katarini

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba