Izbornik
Tim stručnjaka -> Dario Jelić, dr. med.

Dario Jelić, dr. med.

specijalist interne medicine, uži specijalist kardiologije

Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2009. godine, odradio je  obavezan pripravnički staž je odradio u Općoj bolnici Ogulin. Specijalizaciju iz interne medicine je završio u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu 2015. godine. Položio je 2016. godine tečaj I.kategorije, „Ultrazvuk krvnih žila“, u KB Dubrava. Užu specijalizaciju iz kardiologije je završio u Klinici za bolesti srca i krvnih žila, KBC Sestre milosrdnice, Zagreb, 2021.godine. Položio je tečaj iz ehokardiografije u KBC Sestre milosrdnice, Zagreb.

Kliničko iskustvo je stekao kao internist u odjelu Interne medicine Općoj bolnici Ogulin, potom kao internist i kardiolog u Odjelu za kardiologiju s koronarnom jedinicom Opće bolnice Karlovac gdje se svakodnevno bavi raznolikom problematikom kardioloških bolesnika, od aritmija, akutnog i kroničnog koronarnog  sindroma do srčanog popuštanja.

U ambulantnom radu obavlja djelatnosti u okviru internističke ambulante, kardiološke ambulante, ehokardiografske ambulante, kompletne neinvazivne kardiološke obrade te ambulante za UZV krvnih žila.

Kontinuirano se educira sudjelovanjem na brojnim stručnim sastancima i kongresima u zemlji i inozemstvu.

Profesionalni interesi: ehokardiografija, aritmologija, farmakologija u kardiologiji, preventivna medicina, angiologija, zatajivanje srca, sportska kardiologija.

Važnost uloge stručnjaka iz Centra za pretilost Sv. Katarine u procesu mršavljenja
Centar za liječenje pretilosti u Sv. Katarini

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba