Izbornik
Tim stručnjaka -> Doc. prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med.

Doc. prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med.

specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava

Priključio se ortopedskom timu Specijalne Bolnice Sv. Katarina 2011. godine. Rođen je 1970. godine u Koprivnici. Medicinski fakultet u Zagrebu završio je 1995. godine, a specijalizaciju iz ortopedije 2003. godine. Naziv primarijusa stekao je 2016. godine. U svibnju 2023. godine održao je nastupno predavanje na Sveučilištu Sjever u postupku izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta.

Poslijediplomski doktorski studij „Translacijska istraživanja u biomedicini“ na Medicinskom fakultetu u Splitu upisao je 2011. godine, a 2020. godine obranio je doktorsku disertaciju pod nazivom „OPTIMIZACIJA GENSKE (EX VIVO) TERAPIJE KOŠTANIM MORFOGENETSKIM PROTEINOM-2 U REKONSTRUKCIJI PREDNJE UKRIŽENE SVEZE KOLJENA“.

Objavio je više znanstvenih radova od kojih je 7 citirano u CC bazi (Current Contents) te je autor poglavlja u nekoliko knjiga.  Uže područje interesa su mu sportske ozljede,  tegobe povezane uz koljeno, gležanj, stopalo  i rame,  biološko liječenje matičnim stanicama te radiofrekventna ablacija. Redovito aktivno sudjeluje na  međunarodnim  tečajevima , seminarima  i radionicama iz područja artroskopskih operativnih tehnika, korekcija deformiteta stopala, ugradnje totalnih endoproteza te bioloških liječenja.

Aktivno se bavio nogometom. Od 2002. godine pa sve do danas, licencirani je liječnik Prve hrvatske nogometne lige. Suradnik je više sportskih klubova od koji su neki: RK Podravka Koprivnica, teakwondo klub Jastreb,  hokejaški klub Medveščak. Od 2018. godine službeni je liječnik hrvatske A nogometne reprezentacije te član zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza. Također, liječnik je Plesnog kluba Feel Varaždin.

Najdoktor recenzije pogledajte na: Prim. dr. sc. Eduard Rod

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Iskustvo pacijenta – operativni zahvat u području ramena
Razgovor s prim. dr. se. Eduardom Rodom, specijalist ortopedije

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba