Izbornik
Centri izvrsnosti -> Bolesti kralježnice -> Nastavak stacionarne rehabilitacije na teret HZZO-a

Nastavak stacionarne rehabilitacije na teret HZZO-a

Postupak za rješavanje dokumentacije potrebne za nastavak stacionarne rehabilitacije u toplicama na teret HZZO

SB Sveta Katarina nije u mogućnosti tražiti odobrenje za nastavak stacionarne rehabilitacije u toplicama na teret HZZO-a jer nema ugovor sa HZZO-om.

Kod prijema u bolnicu molim Vas da nam dostavite mail adresu Vašeg liječnika obiteljske medicine na koju ćemo poslati pismo u kojem je preporuka za nastavak stacionarne fizikalne terapije, nakon izvedenog operacijskog zahvata.

Na temelju tog pisma Vaš liječnik obiteljske medicine piše uputnicu za liječničko povjerenstvo područnog ureda HZZO-a koji vam ovjerava i odobrava nastavak rehabilitacije u toplicama. U nekim slučajevima povjerenstvo ne odobrava prijedlog bez otpusnog pisma, koje nije moguće dobiti do zadnjeg dana boravka u bolnici.

Ukoliko niste u mogućnosti do dana premještaja dostaviti originale odobrenja i uputnice, molimo Vas da nam mailom prosljedite kopiju dokumentata na mail adresu sanja.mutak@svkatarina.hr.

Potrebni dokumenti za primitak u toplice:

  1. Ovjereno odobrenje od HZZO-a
  2. Uputnica za bolničko liječenje ( izdaje je vaš liječnik)
  3. Otpusno pismo SB Sv Katarina

Ukoliko do predviđenog termina u toplicama nemate odobrenje za toplice i uputnicu, boravak u toplicama se naplaćuje 495,00 kuna dnevno.

Smještaj u toplicama

Smještaj u toplicama je na odjelu ortopedije u trokrevetnim, dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama. Nadoplate uz odobrenje HZZO-a za dvokrevetnu sobu je 99,00 kuna dnevno, za jednokrevetnu sobu 139,00 kuna dnevno.

Ako imate neke želje vezane uz smještaj molimo Vas da napomenete kod prijema, a mi ćemo se potruditi saznati kakve su mogućnosti da se to ostvari.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba