Izbornik
Centri izvrsnosti -> Ortopedija i sportska medicina -> Nastavak stacionarne rehabilitacije na teret HZZO-a

Nastavak stacionarne rehabilitacije na teret HZZO-a

Postupak za rješavanje dokumentacije potrebne za nastavak stacionarne rehabilitacije u toplicama na teret HZZO

Specijalna bolnica Sv. Katarina nije u mogućnosti tražiti odobrenje za nastavak stacionarne rehabilitacije u toplicama na teret HZZO-a jer nema ugovor s HZZO-om.

Kod prijema u bolnicu, molimo Vas da nam dostavite email adresu Vašeg liječnika obiteljske medicine na koju ćemo poslati pismo u kojem je preporuka za nastavak stacionarne fizikalne terapije, nakon izvedenog operacijskog zahvata.

Na temelju tog pisma Vaš liječnik obiteljske medicine piše uputnicu za liječničko povjerenstvo područnog ureda HZZO-a, koji vam ovjerava i odobrava nastavak rehabilitacije u toplicama. U nekim slučajevima, povjerenstvo ne odobrava prijedlog bez otpusnog pisma, koje nije moguće dobiti do zadnjeg dana boravka u bolnici.

Ukoliko niste u mogućnosti do dana premještaja dostaviti originale odobrenja i uputnice, molimo Vas da nam mailom proslijedite kopiju dokumenata na email adresu sanja.mutak@svkatarina.hr.

Potrebni dokumenti za primitak u toplice

 1. Ovjereno odobrenje od HZZO-a
 2. Uputnica za bolničko liječenje (izdaje je Vaš liječnik obiteljske medicine)
 3.  Otpusno pismo Specijalne bolnice Sv. Katarina

  Ukoliko do predviđenog termina u toplicama nemate odobrenje za toplice i uputnicu, boravak u toplicama se naplaćuje. Za cijenu boravka u toplicama, molimo upit pošaljite na info@svkatarina.hr.

  Smještaj u toplicama

  Smještaj u toplicama je na odjelu ortopedije u trokrevetnim, dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama. Iznos nadoplate uz odobrenje HZZO-a za dvokrevetnu sobu i jednokrevetnu sobu možete provjeriti slanjem upita na info@svkatarina.hr.

  Ako imate neke želje vezane uz smještaj, molimo Vas da iste napomenete kod prijema, a mi ćemo se potruditi saznati kakve su mogućnosti da se one ostvare.

  Pošaljite poruku:

  Eu Logo
  ESIF Logo
  Hamag-Bicro Logo
  europski strukturni i investicijski fondovi
  Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba